USAP en el seu primer partit a Barcelona. 1921

27 Retalls de diari parlant de la fusio

Retall de la notícia publicada en La Vanguardia el 12 de maig de 1921

15 i 16 de maig de 1921: Doble derbi entre l'USAP i el Racing Club Narbonne a Barcelona

Els dies 15 i 16 de maig de 1921, l'USP (Union Sportive Perpignanaise), que un mes abans havia guanyat per segona vegada el Bouclier de Brennus després de derrotar per 5-0 a l'Stade Toulousain a Besiers, va disputar dos partits amistosos en benefici de les víctimes de la Gran Guerra de 1914-1918 contra el Racing Club Narbonne.

Aquests dos partits van jugar-se a l'antic i ja desaparegut Camp del Carrer Muntaner, popularment conegut com a Camp de les Faves, que en aquell moment era el terreny de joc del R.C.D. Espanyol.

L'USAP va guanyar tots dos partits, el primer per un clar 24-8 i el segon per un resultat més ajustat, 9-3.

Les cròniques de l'època es van fer ressò de l'esdeveniment, destacant el desig de conèixer més el rugbi, i el grat de veure més partits de rugbi a casa.

27 Retalls de diari parlant de la fusio

Retall de la notícia publicada en Mundo Deportivo el 12 de maig de 1921

27 Retalls de diari parlant de la fusio

Retall del reseum del partit publicada en La Vanguardia el 18 de maig de 1921

En la notícia donada es pot llegir l'alineació dels dos equips, per part de l'USP (Union Sportive Perpignanaise): Gaillart, Roca, Lalinie, Vutrey, Ramis, Barrande, Pascot, Vergés, Garrigue, Bailles, Manalt, Marmayon, Xambo, Mauran i Guiand. Del Narbona: Andrien, Daudet, Pouytes, Richard, Escanda, Baudony, Blandiniere, Cruzel, Theron, Bonnes, Gaillaut, Figcat, Barbouten, Jordy i Guerre.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús