2019/2020

Foto Ceret vs Rodez Aveyron. Autor RV Usap

 

Federal 1

CeretCeret Esportiu

L'equip del Vallespir marcava la permanència al Grup 2 de Fédérale 1 en el moment en què el campionat va haver-se d'aturar per la COVID-19.

Fins aquell moment li quedaven quatre partits, dels quals dos eren recepcions al Louis Fondecave i dos eren a l'exterior, per tal de mantenir o ampliar els cinc punts de marge que tenia sobre la zona de descens, i salvar-se.

Finalment, el Ceret Esportiu militarà una nova temporada a Fédérale 1.

Federal 2

JOPJOP (Jeunesse Olympique Pradeenne Conflent Canigou / Joventut Olímpica Prada Conflent Canigó)

Els del Conflent marcaven la permanència al Grup 4 de Fédérale 2 en el moment en què el campionat va haver-se d'aturar per la COVID-19.

Fins aquell moment li quedaven cinc partits, dels quals tenia tres partits a l'exterior i dues recepcions al Clément Padrixe per tal de mantenir o ampliar els vuit punts de marge que tenia sobre la zona de descens, per tal de salvar-se

Finalment, la Joventut Olímpica Prada Conflent Canigó militarà una nova temporada a Fédérale 2.

ESC

ESC (Etoile Sportive Catalane / Estrella Esportiva Catalana)

Els d'Argelers de la Marenda ocupaven plaça de descens al Grup 4 de Fédérale 2 en el moment en què el campionat va haver-se d'aturar per la COVID-19.

Estaven a vuit punts de la salvació que marcava la Joventut Olímpica Prada Conflent Canigó, i per tant estaven obligats a guanyar-ho pràcticament tot i esperar que els del Conflent no sumessin punts per tal de salvar-se. Fins aquell moment li quedaven cinc partits, dels quals tres eren a l'exterior per a dues recepcions al Gaston Pams, per tal d'intentar aconseguir la salvació.

Finalment, com que no s'han produït en l'àmbit esportiu ni ascensos ni descensos, l'Estrella Esportiva Catalana militarà una nova temporada a Fédérale 2.

Federal 3

JSI

JSI Elne (Elne Latour Théza / Joventut Esportiva Illiberiana, La Torre del Bisbe, Tesà)

Els illiberians eren segons del Grup 11 de Fédérale 3 en el moment en què el campionat va haver-se d'aturar per la COVID-19. De finalitzar així el campionat haguessin tingut factor camp a favor en la primera eliminatòria en la fase d'ascens.

Fins aquell moment li quedaven cinc partits, dels quals tres recepcions, dues d'elles derbis catalans al Maurice Erre i dos a l'exterior per tal d'assegurar la segona posició.

Finalment, com que no s'ha disputat la fase d'ascens, ni van acceptar la proposició de la FFR de pujar a Fédérale 2, després de la renúncia del primer classificat Servian Boujan Rugby, la Joventut Esportiva Illiberiana/La Torre del Bisbe/Tesà militarà una nova temporada a Fédérale 3.

SCRSalanque C.R. (Salanque Côte Radieuse / Salanca Costa Radiant XV. Canet de Rosselló, Santa Maria La Mar, Torrelles de La Salanca)

L'equip de l'entesa Torrelles, Canet de Rosselló i Santa Maria La Mar eren quarts classificats del Grup 11 de Fédérale 3 en el moment en què el campionat va haver-se d'aturar per la COVID-19. Estaven empatats a punts amb el tercer classificat Rugby Club Palavas Les Genets i a només quatre punts de la Joventut Esportiva Illiberiana/La Torre del Bisbe/Tesà i de finalitzar així el campionat hagueren jugat amb factor camp en contra a la fase d'ascens.

Fins aquell moment li quedaven cinc partits, dels quals tres recepcions als estadis Saint-Michel i Joseph Sayrou i dos a l'exterior, curiosament els derbis catalans a Tuïr i Elna, per tal d'intentar finalitzar segons i tenir el factor camp en la primera eliminatòria.

Finalment, com que no s'ha disputat la fase d'ascens, la Salanca Costa Radiant XV militarà una nova temporada a Fédérale 3.

TuirUST (U.S. Thuir / Unió Esportiva Tuïr)

Els de Tuïr eren sisens classificats del Grup 11 de Fédérale 3 en el moment en què el campionat va haver-se d'aturar per la COVID-19. De finalitzar així el campionat haguessin disputat la fase d'ascens amb el factor camp en contra.

Fins aquell moment li quedaven cinc partits, dels quals tres recepcions a l'Eugene Ribere una d'elles derbi català i dos partits a l'exterior, un dels quals derbi català, per tal d'intentar reduir els vuit punts de desavantatge de la Joventut Esportiva Illiberiana/La Torre del Bisbe/Tesà per tal d'intentar finalitzar en segona posició i tenir factor camp en la primera eliminatòria de la fase d'ascens.

Finalment, com que no s'ha disputat la fase d'ascens, la Unió Esportiva Tuïr militarà una nova temporada a Fédérale 3.

RibesaltesS.C.A. Rivesaltes Bompas (Sporting Club Amateur Rivesaltes Bompas XV / Ribesaltes Bompàs)

L'equip de l'entesa Ribesaltes i Bompàs eren els novens classificats del Grup 11 de Fédérale 3 en el moment en què el campionat va haver-se d'aturar per la COVID-19. De finalitzar així el campionat haguessin aconseguit la permanència una temporada més, ja que estaven a quatre punts de la zona de descens.

Fins aquell moment li quedaven cinc partits, dels quals dues recepcions al François Delcamp i tres partits a l'exterior, un d'ells el derbi català contra la Salanca Costa Radiant XV, per assegurar-se la permanència.

Finalment, com que no s'han produït a nivell esportiu ni ascensos ni descensos, l'S.C.A. Ribesaltes Bompàs XV militarà una nova temporada a Fédérale 3.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús